Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
20 januari 2014 08:00 | Door: Lia van der Veeken
Hallo dames, het is nog januari dus het kan nog net, een goed 2014 met veel gezondheid, plezier, gezelligheid en succes met jullie wereldreis. Het gaat wel snel, al over de helft.
Hebben jullie last van die extreme warmte? Hier is het een kneuter winter, niks aan.
Heel veel groetjes uit weer een regenachtig Etten-Leur.
Lia van der Veeken
20 januari 2014 09:20 | Door: Anneke Leys
Lieve Charlotte en Suzan,
Gezellig verhaal! Inmiddels hebben we natuurlijk van Gerben al het een en ander vernomen. Gisteren Suzan nog gesproken. Geniet er nog even van. Hoop dat jullie het niet al te warm hebben. Vanuit een nat Breda een lieve groet,
Anneke
21 januari 2014 20:28 | Door: Josine
Heyhey,
Leuk om weer wat te lezen. Ik snap je hoor dat je aan haaien d8 dat zou ik ook hebben.... rrrrr eng! Maar leuk dat je het gedaan hebt!
Veel plezier nog!!!
Groetjes ook van Ben en poot van Pien ;-) ook aan Suzan
21 januari 2014 22:38 | Door: Frans Timmers
Hallo Charlotte en Suzan.
Als ik goed gelezen heb,zitten jullie nu in Queensland in het plaatsje Cairns.Maar als ik jullie verslag lees hebben jullie het best naar jullie zin.Dus ik zou zeggen blijf nog maar een tijdje gezellig weg,want hier is het toch maar slecht weer,Charlotte mis je je COLNAGO niet een HEEL klein beetje.
OUDOE
Frans.
23 januari 2014 09:07 | Door: els.epping
Hallo Charlotte en Suzan,
Weer een leuk bericht van jullie maar die haaien?......................zie ze liever op t.v
Geniet nog van alles en vooral van het mooie weer want hier is het alle dagen somber en grijs en regen regen en nog eens regen.
Heel veel plezier.
tante Els.